IntTec som l’empresa gironina especialitzada en el progrés industrial. Ens dediquem a oferir-vos solucions informàtiques i d’automatització d’última generació per adaptar la vostra producció al ràpid canvi de la indústria 4.0 i assegurar-vos el progrés a una producció més eficient i avantatjosa.

Amb nosaltres estareu en mans d’especialistes amb experiència que analitzaran la vostra situació i trobaran les solucions més rendibles per al vostre negoci.

Tenim un alt interès en tot el referent a la indústria 4.0 i mantenim el nostre coneixement al dia per seguir ampliant els límits i obrint-vos les portes a noves possibilitats.

Sempre hem apostat per fabricants de primeres marques. El suport que tenim dels nostres partners, col·laboradors i proveïdors fan que tinguem solucions per qualsevol demanda dels nostres clients aportant valor i innovació.

El nostre àmbit d’actuació es diversifica en molts sectors: l’alimentació humana i animal, construcció de maquinària, energia i noves tecnologies, metal·lúrgia i tèxtil, suro, embalatge, farmacèutic…

Catàleg PDF IOT CLOUD
No hem pogut validar la subscripció
S’ha realitzat la subscripció

Usamos Sendinblue como plataforma de marketing. Al hacer clic a continuación para enviar este formulario, consiente que la información proporcionada sea transferida a Sendinblue para su procesamiento de acuerdo con sus términos de uso