Les feines ben fetes necessiten planificació. Per això a IntTec seguim un procés de treball establert amb el qual augmentem la nostra rendibilitat cara el client, creem una bona comunicació i evitem al màxim els imprevistos.

La coordinació entre la teva empresa i els nostres equips de treball és la base d’entendre les teves necessitats i poder-te assessorar de la millor manera possible complint amb els objectius desitjats.

Per altra banda, també internament, ens és important que una vegada tinguem tot el material preparat, aquest no tingui problemes a l’hora de ser instal·lat. Minimitzem les aturades de maquinària i processos d’instal·lació.

Ens agradaria explicar-te el nostre procés de treball perquè entenguis els passos que seguim un cop has contractat els nostres serveis. Sabràs en cada moment què està passant mentre nosaltres estem fent la nostra feina.

  1. Anàlisis
  2. Planificació i esquemes
  3. Preparació de material
  4. Comprovacions
  5. Instal·lació i posada en marxa
  6. Servei Postvenda
Reunió - consultoria, assessoria - Instal·lacions Automatització - IntTec
Procés de treball

Anàlisis

Existeixen moltes solucions i possibilitats pel problema o situació que vols millorar a la teva empresa. Però saps realment quina és viable i quina és la millor opció?

La nostra feina com a professionals és donar-te les solucions més viables i eficients per tu i la teva producció. Solucions que realment compleixin amb les teves expectatives i converteixin en realitat les teves idees i iniciatives.

Sens dubte ens interessa ajudar-te a complir els teus propòsits. Per això el primer pas és reunir-nos i escoltar què és el que busques, les teves inquietuds i les necessitats. Un cop aclarit, posem en marxa el nostre procés de treball començant amb l’anàlisi de la situació i les seves possibilitats.

Considerant tots els factors, el nostre equip buscarà la viabilitat del teu projecte i les opcions que hi ha per realitzar-ho. Estudiaran les possibles complicacions que pot haver-hi en diferents escenaris i la inversió mínima que s’ha de fer.

Et buscarem diferents solucions (si possible) analitzant-ne preus d’instal·lació, costos de manteniment i la relació qualitat/preu. Intentarem trobar-te una solució a mida amb materials de qualitat i que garanteixin un funcionament de llarga durada.

Per tant, tindràs un estudi de viabilitat que t’ajudarà en prendre decisions i a triar el tipus de instal·lació que vols fer. En coneixeràs els seus avantatges i segons solució els seus inconvenients.

Esquemes - Procés de treball IntTec

Planificació i esquemes

Un cop aprovat el projecte, ja ens posem en marxa per garantir una entrega el més ràpid possible.

La primera part a dur a terme de la instal·lació és dissenyar l’esquema de funcionament de la instal·lació. Aquest esquema pot ser una actualització d’un esquema ja existent o un projecte completament nou a mida del que necessitis.

En aquest pas ens assegurem de crear una eina intuïtiva, amb imatges per ajudar-te a comprendre’ls i detallant els materials, mànegues d’instal·lació i altres informacions.

Els esquemes que du a terme el nostre departament especialitzat utilitza símbols normalitzats, seguint les normatives vigents i les teves especificacions per tal que siguin fàcils de comprendre i serveixin el seu propòsit d’ajudar en cas de necessitat.

El programa que fem servir per dur a terme els nostres esquemes és l’EPLAN Electric P8.

Al mateix moment que el nostre departament d’esquemes, també els nostres programadors es posaran en marxa per programar els equips necessaris per a la instal·lació.

Procés de treball - preparació de material

Preparació de material

Un cop s’han acabat i comprovat els esquemes de la instal·lació i dut a terme les programacions de la maquinària, tota la informació i material passa a mans del nostre departament d’instal·lacions.

Aquests començaran a muntar en el nostre taller els armaris i equips seguint les instruccions donades pels esquemes i les pautes donades per tu.

Armaris elèctrics Instal·lació automatització - procés de treball

Comprovacions

Un cop muntats els armaris elèctrics, els nostres especialistes passaran a fer les comprovacions.

Les instal·lacions a muntar passaran exàmens exhaustius per assegurar-nos un funcionament correcte d’aïllament i funcions. Ens assegurem que els circuits elèctrics i l’aïllament són correctes per no causar curtcircuits ni encreuaments amb la planta.

D’aquesta manera minimitzem els possibles conflictes a l’hora d’acoblar el material a les instal·lacions, reduint els temps d’aturada de la fabricació i assegurant-nos que l’equip que portem tindrà un funcionament correcte.

Posada en marxa - procés de treball - IntTec

Instal·lació i posada en marxa

Un cop hem comprovat que la nostra instal·lació és correcte i que complirà amb les funcions que se li requereixen, és el moment de portar la feina feta a planta.

Els nostres especialistes portaran tot el material al teu establiment i completaran la instal·lació. En cas de realitzar-se instal·lacions en plantes en funcionament, els nostres tècnics tenen molt clar el que suposa una aturada llarga de la maquinària i faran la feina precisa en el menor temps possible per reduir els inconvenients.

Després de completar el muntatge, s’asseguraran que el funcionament és correcte, analitzant l’actuació de la instal·lació i fent les comprovacions necessàries per garantir la seva utilitat i eficàcia.

Un cop acabat t’ajudaran a entendre la maquinària, el programari utilitzat i et donaran tota la documentació utilitzada en els processos perquè coneguis bé la instal·lació que acabes d’adquirir.

Servei PostVenda - Procés de treball IntTec

Servei Postvenda al procés de treball

Un cop posada en marxa i assegurada la marxa correcta de l’equipació, IntTec continuarà a la teva disposició. Sempre podràs contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte.

No només ens ocupem de fer instal·lacions d’equipaments. Si necessites fer el manteniment de les teves equipacions, optimitzar la marxa de les infraestructures que tens o inclús programari personalitzat per a la teva producció, pots comptar amb nosaltres. Oferim un ampli ventall de serveis amb especialistes per a cada ocasió. Seguirem el mateix procés de treball donant-te el millor servei possible i acompanyant-te en tot moment de la teva evolució empresarial a la indústria 4.0.

Vols més informació? Posa't en contacte amb IntTec

També ens pots seguir al nostre perfil de LinkedIn