Què diries si et diem que és possible conèixer en detall el que passa a la teva producció des del teu propi smartphone?

I què et semblaria poder veure informes al minut de què ha produït la teva màquina?

O que algú t’avises automàticament quan la màquina està tenint un funcionament poc rendible? O està propera a una avaria?

Això avui en dia, amb les novetats de la quarta revolució industrial és possible.

Aquesta revolució es caracteritza sobretot per la interconnectivitat de les instal·lacions, la implementació d’intel·ligència artificial i la gestió del Big Data – gran volum de dades. Amb totes aquestes evolucions tecnològiques, seràs capaç d’analitzar millor la situació real de la teva empresa, prendre millors decisions i avançar-te a situacions inesperades.


IOT i el Cloud – El món a les teves mans

IOT – de l’anglès Internet of things (internet de les coses) – és un dels components de més diferència en aquesta nova era de la fabricació. Amb software instal·lat al núvol, podrem obtenir tota la informació necessària encara que no estiguem presents en la mateixa planta de producció.

L’IOT és capaç d’analitzar en pocs segons grans quantitats de dades, i pot donar-te informació del moment, rellevant i organitzada perquè tinguis tot el que necessites a l’abast de la mà.

Sabràs si una màquina continua produint de forma eficaç o inclús tu mateix podràs canviar configuracions per esbrinar la millor programació per al rendiment que necessites.

I emmagatzemar les dades al núvol… Per què? Perquè no només evitem pèrdua de dades; també podràs accedir a elles des de qualsevol lloc en qualsevol moment sempre que tinguis un dispositiu amb internet a mà -sigui el mòbil, una tauleta o un ordinador. També et permetrà tenir el control sobre les plantes de producció que no estiguin ubicades a la teva central o controlar-les des de casa si no pots accedir al teu lloc de treball.

És una gran revolució per al mercat productiu que et facilitarà la feina i el control sobre molts aspectes que fins ara eren manuals o impossibles de controlar.


Programació industrial Aplicacions i IOT

En què et podem ajudar des d’IntTec?

Comptem amb especialistes dedicats exclusivament a la recerca i millora dels aspectes del IIOT i de tot el que podem aconseguir amb aquest tipus de tecnologies. Ja hem creat el nostre propi programa personalitzable- IOT IntTec Cloud – perquè considerem que cada negoci és un món a part i té unes necessitats diferents. Així podem oferir-te un producte únic i exclusiu fet a mida per la teva planta de producció, donant-te les dades que tu necessites.

Però no tenim pensat quedar-nos aquí. Cada dia estem investigant noves formes de canviar els processos de producció des del núvol i seguir així el curs de la revolució que estem vivint avui en dia.

Amb nosaltres estaràs en bones mans, i podràs estar segur que t’oferirem les solucions més actualitzades del moment.


VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Catàleg PDF IOT CLOUD
No hem pogut validar la subscripció
S’ha realitzat la subscripció

Usamos Sendinblue como plataforma de marketing. Al hacer clic a continuación para enviar este formulario, consiente que la información proporcionada sea transferida a Sendinblue para su procesamiento de acuerdo con sus términos de uso